ماست دلال ترکیبی از سبزی مخصوص با ماست است که در اصل مخصوص استان مازندران بوده و امروزه در سراسر کشور مصرف می شود.

دلال با نام‌های مختلف دلار و درار، ترکیبی از سبزیجات منطقه‌ای شمال ایران است که روی تخته برش مخلوط شده‌اند.

از این ترکیب سبزیجات در بسیاری از غذاها استفاده می شود و یکی از محبوب ترین آنها ماست دارار است که به آن ماست نعناع و سیر نیز می گویند.

مواد اصلی برای تهیه ماست دلال شمالی

550 گرم سمبر (سبزیجات محلی سرسام)

125 گرم پونه کوهی وحشی (گیاه محلی اوجی)

300 گرم جعفری تازه

150 گرم اسفناج تازه

300 گرم سیر تازه

گشنیز خشک 300 گرم

1 فن آوری قاشق چای خوری

دستور تهیه ماست دلال شمالی

مرحله 1: سبزیجات را بشویید

در این زمان تمام برگ ها را با سم ه کش اسپری کنید و سه بار تکرار کنید.

مرحله دوم: آماده کردن سبزیجات

سبزی ها و سیر را بعد از شستن خوب در مخلوط کن بریزید و کاملا چرخ کنید و مدتی به این صورت کار کنید.

مرحله سوم: آماده سازی کارگزار ما

در مرحله آخر تمام مواد را با ماست ذوب شده یا جامد مخلوط کرده و به اندازه کافی نمک اضافه کنید.

نکاتی برای تهیه ماست دلال شمالی

توجه داشته باشید، اگر سبزی ندارید، از ریحان تازه یا نعناع تازه استفاده کنید.

برخی افراد متوجه شده اند که شیر دلال را با شیر بورانی اشتباه می گیرند. همانطور که می دانید بورانی از پختن و مخلوط کردن اسفناج با ماست تهیه می شود، ماست دلال از ترکیب سبزیجات فوق تهیه می شود که بسیار متفاوت است.

یکی از مهمترین دلایل نمک زدن به ماست جلوگیری از کپک زدن و فساد آن است.
 

چگونه به طور موثری برای کنکور مطالعه کنیم؟

آموزش درست کردن ماست دلال شمالی

همه چیز در مورد آزمون GRE

درس خصوصی زبان: راهی موثر برای یادگیری سریع و عمیق

هتل کنکورد در قبرس

ماست ,دلال ,تهیه ,سبزیجات ,مخلوط ,مرحله ,ماست دلال ,تهیه ماست ,کنید مرحله ,برای تهیه ,ترکیب سبزیجات
مشخصات
آخرین جستجو ها